:

:

TV Most

Foto: RTV Brus

clock

Oktobar 07, 2020   16:58

0

138

SNS: Krivične prijave protiv 10 članova Gradske izborne komisije

Gradski odbor SNS Šapca u saopštenju za javnost negira tvrdnje Nebojše Zelenovića da policija nije došla na njegov poziv, te dodaje da Zelenović ne objašnjava od koga se on to štiti i zbog koga zove policiju.

"Zbog naroda koji se spontano okupio ispred zgrade gde zaseda Zelenovićev GIK da mirno izrazi protest zbog najnovijeg odugovlačenja kraja izbora? Zelenović govori o kršenju ustava, a lično njega mora da demantuje načelnik policije, koji saopštava da je policija izašla na lice mesta i da nije bilo nikakvih incidenata", navodi se u saopštenju.

U SNS kažu i da je Aleksandar Pajić u ime GO SNS Šapca podneo krivičnu prijavu protiv deset članova Gradske izborne komisije na čelu sa predsednikom komisije Budimirom Pavlovićem, gradonačelnika Nebojše Zelenovića, načelnika Gradske uprave Milana Vasića i bivšeg ministra u Vladi Srbije Dušana Petrovića zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje rezultata glasanja.

U prijavi je navedeno da u Šapcu traje izborna agonija uzrokovana nezakonitim postupanjem Nebojše Zelenovića i njegovih pomagača, kako bi se "ova organizovana kriminalna grupa održala na vlasti u pokušaju da se spasi krivične odgovornosti za godinama činjene zloupotrebe na štetu gradskog budžeta, građana Šapca i svih građana Srbije".

SNS u saopštenju konstatuje da je "došao kraj tiraniji šabačkog kriminalnog tandema Zelenović - Petrović, jer je narod već tri puta rekao svoje".

Izvor: Танјуг

SNS ŠabacZelenović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva