:

:

TV Most

SAD

clock

Novembar 09, 2020   13:09

0

60

Srbi za Trampa 2020: Ostajemo uz Trampa, procedure i Ustav

Ostajemo uz Trampa, procedure i Ustav i nastavljamo da se borimo, poručili su danas iz američke organizacije Srbi za Trampa 2020, u uverenju da, kako navode, "stvari još nisu gotove".

Ta organizacija poručuje da mediji ne mogu da odlučuju o izborima ili da biraju predsednika, već to čini ustav SAD.

Predsednički izbori su gotovi samo kada se svaki zakoniti glas prebroji, obračuna, verifikuje, overi od strane državnih sekretara i kada se sastane Elektorski koledž, navodi organizacija u saopštenju za medije i ističe da se samo tako može očuvati poverenje u sistem i izborni integritet.

Preko 70 miliona ljudi glasalo je za Trampa, ističu i tvrde da postoji dovoljno dokaza koji ukazuju na masovnu prevaru birača u Pensilvaniji, Viskonsinu, Mičigenu, Džordžiji, Nevadi, Arizoni i Severnoj Karolini, uključujući i statistički neverovatnu izlaznost birača.

Nastavićemo da radimo sa kampanjom i pravnim timovima na odbrani integriteta naših glasova i osporavanju izbornih rezultata svim pravnim sredstvima koja su na raspolaganju, uključujući i Vrhovni sud, poručili su iz organizacije Srbi za Trampa 2020.

Demokrate su učinile sve da polarizuju ovu zemlju, stoji u saopštenju, u kome se ističe da demokrate pozivaju na jedinstvo, istovremeno preteći pronalaženjem informacija i sastavljanjem spiskova pristalica predsednika Trampa.

Oni su, navodi se dalje, brzo proglasili pobedu i poceli da igraju na ulicama, protiv svakog pravila uvedenog protiv Kovid-19, koje su nametali svih ovih meseci.

Izvor: Танјуг

SADSrbi za TrampaTramp
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?