:

:

TV Most

Foto: radiokim.net

clock

April 27, 2015   12:05

0

208

Srbi ne mogu i neće biti dekor

"Naše demokratsko pravo je da imamo nekada različita mišljenja, da se sa nekim odlukama možda i ne složimo, jer sve politike poslušnika u regionu su doživele krah", rekao je Kostić.

On je naveo da se iskreno nada "da je to shvatila i politička elita koja predstavlja Albance bilo da je vlast ili opozicija".

Kostić, koji je i predsednik opštine Gračanica, naglasio je da je sa te pozicije povratak ministara i poslanika ispred liste Srpska dobra vest obzirom da su oni birani da svojim radom štite interese, pre svega, Srba i da što više olakšaju rad većinskih srpskih opština, naročito u oblastima infrastrukture, za koje je potrebno obezbediti dodatna materijalna sredstava, jer su budžeti opština nedovoljni za realne potrebe.

Posle više od dva meseca bojkota, poslanici Liste Srpska danas su ponovo u klupama kosovskog parlamenta na sednici povodom Dana nestalih lica, a srpski ministri na radnim mestima, kao i zamenik premijera Branimir Stojanović.

Predstavnici Liste Srpska vratili su se u kosovske institucije s obzirom da je postignut dogovor o sprovođenju koalicionog sporazuma.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva