:

:

TV Most

clock

Septembar 24, 2022   20:26

0

114

Srbija dočekuje Švedsku, poznati sastavi  

Fudbaleri Srbije dočekuju večeras Švedsku u Ligi nacija, a pobeda je imperativ, da bi izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija ostali u trci za prvo mesto u grupi i plasman u A diviziju. Utakmica se igra od 20.45 sati na stadionu Rajko Mitić, a na tribinama će zbog kazne biti samo deca do 14 godina. 

Startnih 11:

Srbija: Vanja Milinković-Savić - Mašović, S. Mitrović, Babić - Živković, Lukić, Sergej Milinković-Savić, Kostić, Tadić - Vlahović, Mitrović.

Švedska: Olsen - Lindelof, Hlen, Sundgren - Augustinson, Kajuste, Svanberg, Kleson - Kuluševski, Gjukereš, Forsberg.

Slovenija bolja od Norveške

U prvom meču petog kola ove grupe, Slovenija je posle preokreta savladala Norvešku sa 2:1.

Gosti su poveli golom Holanda početkom drugog poluvremena, ali su trijumf Slovencima na stadionu "Stožice" u Ljubljani doneli Šporar i Šeško u 69. i 81. minutu.

Biće to susret petog kola grupe 4 B Lige nacija, a izabranici Dragana Stojkovića i dalje su u igri za plasman na završni turnir.

Srbija je u prvom meču u Stokholmu pre tri meseca slavila pogotkom Luke Jovića (1:0).

"Orlovi" su drugi na tabeli sa sedam bodova, tri manje od Norveške, a četiri više od trećeplasirane Švedske. Slovenija je poslednja sa samo dva osvojena boda.

Srbiji, ukoliko slavi protiv Švedske, pobeda treba i u poslednjem kolu u Oslu protiv Noveške, koja u ovoj rundi gostuje Sloveniji.

Izvor: Agencije

fudbalSrbijaŠvedskaLiga nacija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva