:

:

TV Most

clock

Oktobar 04, 2020   10:49

0

145

Srđan Popović: Necivilizacijski čin u Donjoj Brnjici, policija mora da poveća patrole

Incident u selu Donja Brnjica kada je pucano ispred dece uznemirio je meštane ovog sela, koji zahtevaju da se pojača prisustvo policije i KFOR-a.  Meštane Donje Brnjice obišao je i član Srpske liste Srđan Popović koji je naglasio da se radi o necivilizacijskom činu i da će od policije biti zatraženo da povećaju broj patrola.

„U narednom periodu tražićemo da se poveća broj pripadnika policije i Kfora koji moraju da patroliraju i moraju da nađu počinioce. Dok nemate rezultat, počinioci se osećaju slobodno da čine ovakva nedela.To nije civilizacijski i mislim da takvim ljudima je mesto u zatvoru a ne na slobodi“, rekao je Popović i dodao da je upravo sada period kada bi slučajevi trebalo da se rešavaju i da svi budu na visini zadatka, ali da na žalost dolazi do ovakvih incidenata.

U dosadašnjim istragama takođe nije bilo pomaka, a kosovska policija, odnosno bezbednosne strukture moraju da rade svoj posao ako žele da gradimo budućnost ovde – kaže Popović.

– Iza ovoga stoji neko, ovo nije prvi put, pre tri noći sličan slučaj, samo što imamo sreću da se sve završilo kako treba – kaže jedan od stanovnika Donje Brnjice Zlatko Miladinović.

– Ono što je najvažnije je bezbednost dece. Uplašeni smo svi, najgore što može da nam se desi da moramo organizovati straže kako bni čuvali decu i imanja zbog bezbednosti, kaže Mladen Đošić, meštanin ovog sela.

Istraga je za sada u toku i još uvek nema rezultata, uprkos tome što su sigurnosne kamere zabeležile ovaj događaj.

Izvor: RTV Gračanica

KiMDonja BrnjicaSrđan Popovićincidentbezbednost dece
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva