:

:

TV Most

clock

Februar 13, 2023   18:07

0

130

Srpska lista: Radi Trajković je cilj slabljenje pozicije srpskog naroda na KiM

Ko o čemu, Rent-a-Rada o poštenju, to je najbolja definicija ponašanja Rade Trajković, koju je Aljbin Kurti lično postavio na njegov platni spisak sa jedinim zadatkom da napada državu Srbiju, predsednika Aleksandra Vučića i potpredsednika Milana Radoičića, ocenila je Srpska lista u svom saopštenju.

"U toj borbi za svaki Kurtijev evro Rent-a-Rada ne bira sredstva, laži i izmišljotine. Trudi se Rent-a-Rada da svakom Srbinu koji stoji na putu Kurtiju da protera Srbe sa svojih vekovnih ognjišta ukalja obraz svojim izjavama ne shvatajući da u stvari ne govori o drugima već o sebi", navodi se u saopštenju.

Radi Trajković, ističe se, smetaju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić jer se njihova politika zasniva na borbi za srpske nacionalne interese, za ostanak i opstanak Srba na Kosovu i Metohiji i za očuvanje srpskih nacionalnih interesa.

Srpska lista naglašava da "za razliku od njih Rent-a-Radi je interes slabljenje pozicije srpskog naroda, ugnjetavanje i poniženje Srba i nastavak progona Srba kao deo plana Aljbina Kurtija da se Srbi proteraju, da se njima stave okovi na ruke i povezi na usta i oči".

"Laži, izdaja, obmana i prevara su jedini atributi koji su Rent-a-Radu preporučili Kurtiju da je uzme pod svoje skute i nagradi mesečnim primanjima, što srpski narod dobra shvata, zato joj je na izborima dao 0.02% glasova i poslao u političku istoriju", zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Rada Trajković je u intervjuu za Dojče vele rekla da  su "Srbi na Severu jako uplašeni i da se nalaze pod potpunom – i mentalnom i fizičkom – kontrolom od strane kriminogenih elemenata, Radoičića i njegovih grupa preko kojih kontroliše ponašanje čitavog srpskog naroda". 

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMSrpska listaRada Trajković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva