:

:

TV Most

Foto: Kosovo online

clock

Septembar 20, 2019   20:26

0

217

Srpska lista: Slobodan Petrović u svakome vidi svoju autoprojekciju

Ako se Slobodan Petrović služi obmanama i lažima ne znači da su i drugi takvi, poručio je u Koretištu potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić povodom optužbi koje je na račun direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića izneo predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović.

„Lažno je sve ono što ovih dana dolazi od strane Petrovića,  ali i Jablanovića, Rašića i Rade Trajković jer oni imaju samo jedan interes, a to je da sebe uhlebe i obezbede pozicije kako bi i dalje u Skupštini i institucijama ćutali i vršili svu onu štetu koji su činili svih ovih godina, od glasanja za prestanak nadgledane nezavisnosti do nekih drugih odluka kada nisu podigli svoj glas“, rekao je Jevtić i dodao da su „oni ćutali i kad su napadali srpski narod i crkve, na odluku CIK o zabrani glasanja sa srpskim ličnim kartama i svemu onome što je bilo u interesu srpskog naroda“.

„Naši sunarodnici koji imaju prava glasa treba na sve te laži i obmane da vrlo jasno odgovore i 6. oktobra na izborima glasaju za Srpsku listu. To je jedini način da one štetočine u političkom smislu pošaljemo u političku istoriju i jednom za svagda konačno u institucijama imamo čistu situaciju kada je u pitanju odbrana srpskih interesa na Kosovu i Metohiji“, rekao je Jevtić.

U sličnom tonu je govorio i drugi potpredsednik Srpske liste Igor Simić koji je istakao da je „laž to što Slobodan Petrović kaže da će deliti 10,15, 20 hijada evra, jer takav plan nije dobio podršku Vlade i nije realan“.

„I bez obzira koliko se trudili neki stranci i neki Albanci da imaju Srbe kao što je on neće ih mnogo naći, jer vi najbolje znate kako je teško opstati ovde i koliko bi život bio još teži da nema pomoći države Srbije koja finansira opstanak Srba na ovim prostorima i socijalna davanja i penzije i plate“, poručio je Simić.

Izvor: Kosovo online

KiMSrpska listaSimićJevtićKoretište

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva