:

:

TV Most

clock

Januar 30, 2019   14:27

0

592

Srpska lista:Srpsko jedinstvo na KiM nikada neće biti razbijeno

Srpsko jedinstvo na Kosovu i Metohiji, ma sa koliko se novca plaćalo od strane onih koji hoće da Srba na Kosmetu nema, nikada neće biti razbijeno.

"Iako Jeremić, Đilas, Tadić, Trifunović i njihovi mentori i sponzori pokušavaju da među nama pronađu one koji bi da prodaju veru za večeru, i da u ovom teškom trenutku podele srpski narod, to im ovde neće uspeti", navedeno je u saopštenju Srpske liste.

Po onoj latinskoj "sličan se sličnom raduje", iz medija se saznaje da odbornik Marko Jakšić planira organizaciju nekakvih protesta u Kosovskoj Mitrovici.

Neverovatno je da opštinski odbornik koji nije dao nijednu jedinu izjavu u medijima protiv uvođenja taksi i ugrožavanja života Srba na Kosmetu, koji nije hteo da učestvuje ni na jednom protestu srpskog naroda protiv taksi Prištine, danas poziva na proteste protiv sopstvene države.

To čini lažući narod u ostatku Srbije da je protest navodno građanski. Samo je zaboravio da pomene da je, kako ga ovde na KiM u narodu znaju, mali Marko Jakšić, odbornik u lokalnoj skupštini i član opozicione političke stranke, i da jedino on i njegova koleginica iz stranke Ksenija Božović, nisu potpisali skupštinsku deklaraciju kojom se zahteva ukidanje taksi.

Najiksrenije se pitamo da li malom Marku Jakšiću smeta što prima tri plate - u sudu u Kosovskoj Mitrovici, platu odbornika u SO Severna Mitrovica i penziju Republike Srbije, iako ima trideset i neku godinu. Da li je to težak život protiv koga se bori ili mu smeta što Vlada Srbije srpskom narodu na Kosmetu isplaćuje uvećanu zaradu, gradi hiljade stanova i ulaže stotine miliona evra?

Dakle, taj protest sasvim sigurno neće okupiti više od desetak ljudi, osim ako njegovi sponzori ne dovedu iz drugih krajeva Srbije. A onda su možda spremni i da isceniraju incidente, ne bi li prikrili neuspeli protest. Jer je mali Marko upravo toliko (desetak) imao glasova na izborima, ali će biti dovoljno da on valjda zaradi i četvrtu platu od Đilasa i Jeremića, a možda i od nekih drugih koji u Prištini podržavaju proteste protiv Srbije.

I sada će mali Marko Jakšić da glumi žrtvu, izaziva pažnju javnosti, a sve u cilju medijske promocije. Samo jedno je više nego jasno, Kosovska Mitrovica je jednog prevaranta "velikog" Marka Jakšića već prezrela i ovaj mali je na tom putu, ali će ostati upamćeno da je ovo prvi protest u Kosovskoj Mitrovici koji će dobiti podršku u Prištini i drugim većinski albanskim sredinama na KiM, piše na kraju saopštenja.

Izvor: TV Most, saopštenje

SLjedinstvo
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva