:

:

TV Most

Foto: ,,Srpska solidarnost

clock

Novembar 02, 2023   22:10

0

215

,,Srpska solidarnost" i ove godine u akcijama prikupljanja pomoći za učenike na KiM

Humanitarna organizacija ,,Srpska solidarnost" je sedmu godinu zaredom organizovala i sprovela tradicionalnu akciju ",,Sveske solidarnosti", zahvaljujući đacima osnovnih i srednjih škola iz centralne Srbije, kao i ljudima dobre volje, društveno odgovornim kompanijama i NVU Božuri iz Berana, koji su obezbedili školski pribor za 1700 đaka sa Kosova i Metohije.

Sveske i školski pribor su dobili učenici Kosovskog Pomoravlja, severa Kosova i Metohije kao i centralnog Kosova.

,,Zahvaljujemo se svima koji su svojim učešćem u akciji, bilo donacijom školskog pribora ili novčanim uplatama doprineli da obradujemo i ulepšamo početak školske godine đacima na Kosovu i Metohiji. Posebnu zahvalnost dugujemo predstavnicima opština i školskom osoblju na srdačnom prijemu, kao i svima koji su nam pomogli u logistici prilikom podele školskog pribora, poručio je Branko Antić ispred ,,Srpske solidarnosti".

Kako je saopšteno  humanitarni rad ,, Srpske solidarnosti" se nastavlja novom akcijom ,,Najslađi karavan",  tokom koje će se prikupljati   slaniši i slatkiši za paketiće kojima će obradovati mališane sa KiM tokom božićnih praznika. 

U toku je i projekat prikupljanja novčanih sredstava u svrhu stipendiranja dece iz socijalno ugroženih porodica, talentovanih đaka iz različitih oblasti, sportista, muzičara i ostalih talentovanih mališana.

,,Srpska solidarnost" je pozvala sve ljude dobre volje da podrže rad humanitarne organizacije,  uplatom novčanih sredstava na:

Žiro račun: 340-11013053-38

PayPal: [email protected]

Instrukcije za uplate na devizni račun:

Currency tag (EUR,$,RUB…)
SWIFT CODE: GIBARS22
IBAN: RS35340000001101305338
NAME: Srpska solidarnost
ADDRESS: Beograd, Skerlićeva 12

Podršku možete pružiti i slanjem SMS-a na humanitarni broj 1389.

Za pravna lica postoji mogućnost sklapanja ugovora o donaciji.

Izvor: Saopštenje / TV Most; foto: ,,Srpska solidarnost

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva