:

:

TV Most

clock

Decembar 12, 2019   14:59

0

64

Srpske rukometašice žele pobedom da završe Svetsko prvenstvo

Rukometne reprezentativke Srbije izjavile su danas da žele da pobedom nad Crnom Gorom završe Svetsko prvenstvo, na kom je već ostvaren cilj.

"Četiri utakmice u nizu odigrale smo gol za gol. Pokazale smo čvrstinu u tim završnicama, tih poslednjih 10 minuta su uvek bili neizvesni. Ostavile smo iza sebe poznate rukometne nacije poput Nemačke i Danske. Dobro smo igrale, pokazale najbolje od mentaliteta i veliku želju za pobedom. Dobro je krenuo turnir, videla se želja kod svih, neka sreća u timu. Kako kažemo, dan smo započinjali i završavali pesmom. To je nešto što je obeležilo ovo prvenstvo. Tako ćemo odigrati i protiv Crne Gore. Već pričamo i o onome što nas čeka u martu, ali da sačekamo sa komentarima dok ne vidimo s kim ćemo igrati. Primamo stotine poruka iz Srbije, od famillije, prijatelja, ali i nepoznatih ljudi koji nas prate. Ovo je lep rezultat i uspeh koji je obradovao ljude", rekla je Sanja Radosavljević u Japanu.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije će sutra od 3.30 igrati protiv Crne Gore utakmicu za peto mesto na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Srpske rukometašice su na osam utakmica do sada ostvarile pet pobeda, uz remi i dva poraza. Već je ostvaren plasman na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Izvor: Beta

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva