:

:

TV Most

clock

April 29, 2022   10:24

0

116

Stefanović: Vojska Srbije podigla nivo opremljenosti na najviši nivo

Ministar odbrane Nebojša Stefanović poručio je danas da je uz ogromnu podršku i razumevanje predsednika Republike i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, Vojska Srbije u prethodnom periodu imala ozbiljna ulaganja i uspela da podigne nivo opremljenosti i ukupne sposobnosti na najviši nivo u njenoj istoriji.

On je pozvao građane da dođu sutra na vojni aerodrom „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici i provedu lep dan sa svojom vojskom.

„Moći će da se uvere šta sve danas ima i šta sve može njihova armija, koliko je moćna i savremena, ali i da mogu mirno da spavaju jer ima ko da ih čuva. Predstavićemo neke od najnovijih i najsavremenijih sistema naoružanja, zahvaljujući kojima Vojska Srbije dobija sposobnosti kojima nikada do sada nije raspolagala“, rekao je Stefanović za "Informer'.

Ministar je istakao da Srbija jača svoje oružane snage i investira u odbranu isključivo da bi obeshrabrila bilo koga ko bi makar i pomislio da može da ugrozi bezbednost našeg naroda.

"Sledićemo politiku predsednika Vučića i biti isključivo faktor mira i stabilnosti u ovom delu Evrope, sarađujući sa svima, ali pre svega vodeći računa o interesima Srbije kao nezavisne i slobodne zemlje“, poručio je Stefanović.

Izvor: T a n j u g

StefanovićVojska Srbije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva