:

:

TV Most

Foto: RTV KiM

clock

Maj 20, 2020   16:39

0

260

Sušica već deset dana bez vode

U Sušici, selu pored Gračanice, već deset dana nema vode. Meštani su o tome obavestili lokalnu samoupravu i kancelariju Regionalnog vodovoda u Gračanici koji su obećali da će pokušati da reše problem vodosnabdevanja.

Predsednik lokalnog saveta Sušice Marko Simić je kazao da su pojedina domaćinstva u Sušici već 10 dana bez vode, te da se sumnja da su kvar prouzrokovale vodovodne pumpe koje se nalaze u Kišnici.

“U zavisnosti od toga gde se nalaze kuće, neki meštani su već 10 dana bez vode, a neki i duže”, kazao je Simić.

Simić je kazao da su o problemu obavestili pedstavnike Opštine Gračanica i kancelariju Regionalnog vodovoda koji su im, kako je kazao, rekli da će pokušati da reše problem vodosnabdevanja.

Meštanka Biljana Baćević je u telefonskoj izjavi za RTV Kim kazala da je nestanku vode prethodila restrikcija, koja je trajala mesec dana. Njeno domaćinstvo je sedmi dan bez vode.

“Voda je nestajala u toku dana na 7-8 sati, ili nestane u ponoć i dođe sutradan oko 3 ili 4. Ovo je sedmi dan kako uopšte nemamo vodu, ne dolazi čak ni noću. Pre neko veče je došla na 45 minuta”, kazala je Baćevićeva.

I stanovnici naselja Padalište u Gračanici imaju isti problem. Kako bi izrazili nezadovoljstvo što već nedelju dana nemaju vodu, oni se okupljaju ispred zgrada u nadi da će nadležni rešiti problem vodosnabdevanja.

Izvor: RTV KiM

KiMSušicavodosnabdevanje
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva