:

:

TV Most

clock

Septembar 17, 2022   20:30

0

103

Sutra u Gračanici festival za decu i odrasle "Smile fest"

U sklopu obeležavanja Dana Opštine Gračanica, Opština Gračanica i Turistička organizacija   Gračanice   organizuju   prvi   Dečji   festival   „SMILE   FEST“.  

Ovaj jednodnevni porodični festival održaće se u dvorištu Doma Kulture „Gračanica“ gde će posetioci biti u prilici da uživaju u višesatnom programu namenjenom najmlađoj publici.

Vreme održavanja festivala biće od 17.00 do 20.00 časova. Dečji festival obeležiće mnogobrojne aktivnosti koje će se odvijati u dvorištu Doma Kulture,   gde   će   se   smenjivati   različiti   nastupi  Udruženja   animacije   dece   „Veseli Čuperci“ koji su tu, da naprave pravu dečiju zabavu.

Na festivalu će atmosferu dočarati štulaši u kostimima, žongleri sa raznovrsnim akrobacijama, kao i  raznosvrsni mađioničarski trikovi. Deca koje to vole moći će da isprobaju crtanje po licu specijalnim bojama, nakon čega sledi buble šou u sklopu kog se prave ogromni balone od sapunice u koji deca mogu da uđu. Ne samo decu već i odrasle razvesele baloni koje prave vešte ruke animatora  iz udruženja „Veseli Čuperci“ u svega nekoliko pokreta i koji imaju oblike omiljenih životinjica, prelepih cvetića, veselih leptirića ili veoma oštrih mačeva, opasnih pištolja i pušaka.

Dečji festival „SMILE FEST“ posvećen je prvenstveno deci ali i odraslima koji žele na trenutak da probude dete u sebi i uživaju u mnogobrojnim aktivnostima koje će biti organizovane u sklopu festivala.

"Deco, mame i tate, dođite da se družimo i uživamo u ovom jedinstvenom događaju", poručili su organizatori Festivala.

Izvor: TV Most, TO Gračanica

KiMGračanicaSmile fest
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva