"Telekom": Vrednost kompanije bi 2023. mogla da se udvostruči

:

:

TV Most

clock

Avgust 14, 2020   23:05

0

12

"Telekom": Vrednost kompanije bi 2023. mogla da se udvostruči

Rukovodstvo "Telekoma" obratilo se novinarima povodom tvrdnji pojedinih opozicionih političara da je "Telekom Srbija" u protekle dve godine utrostručio dug, i zahteva da državni revizor objavi izveštaj o poslovanju kompanije. Rukovodioci Telekoma kažu da je vrednost kompanije trenutno dve milijarde evra i da računaju da bi 2023. mogla da se udvostuči. Dugovi su, kažu, na prosečnom nivou za evropske telekomunikacione kompanije.

Generalni direktor "Telekoma Srbija" Predrag Ćulibrk kaže da misli da su sve investicije zbog kojih su podigli nivo zaduženosti, i "jasno je da su podigli, dobro tempirane i dobro fokusirane".

Izjave Predraga Ćulibrka i Vladimira Lučića
"Itekako već daju rezultate, itekako se to oplođuje. Ovi potezi su bili na korist 'Telekoma Srbije', a na čiju štetu, vreme će pokazati ili možda već pokazuje.

Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju "Telekom Srbija grupe" navodi da je ta kompanija napravila "jedan fenomenalan potez jer smo uspeli u godinu i po da skroz nedostatke koje smo imali anuliramo, da budemo dominantni na tržištu sa normalnim koeficijentom zaduženosti koje poverenje banaka u nas pokazuje".

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva