:

:

TV Most

clock

Oktobar 10, 2019   10:00

0

630

Teško razbojništvo u ulici Luja Braja u Kosovskoj Mitrovici

Regionalni portparol KPS za region sever Branislav Radović izjavio je da je juče u dva navrata došlo do upada u jednu kuću u Kosovskoj Mitrovici, izvršena je premetačina, pljačka i fizičko zlostavljanje jedne ženske osobe, bošnjakinje.

“Sinoć oko 19 časova i 30 minuta baza policijske stanice za region sever obaveštena je da se u ulici Luja Braja nalazi osoba koja želi da prijavi slučaj teškog krivičnog dela .Policijska patrola je izašla na teren i zatekla na licu mesta žaliteljku koja je navela da su istog dana ranije oko 11 i 30 u njenu kuću upala dva N.N lica, koja su je prvo vezala, izvršili premetačinu u kući a zatim uz pretnju po život i zastrašivanje pištoljem, našli i uzeli svotu od 3000 evra i telefon. Žena je prebačena u KBC Kosovska Mitrovica, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede, posledica vezivanja i povišen krvni pritisak “, izjavio je jutros, za Radio Kosovska Mitrovica,  Branislav Radović, regionalni portparol KPS za region sever. On je dodao je da se radi o kosovskoj bošnjakinji, B.R. rođenoj 1949.god.

O ovom slućaju je obavešten dežurni tužilac, koji je slučaj okarakterisao kao teško razbojništvo i naložio da se pokrene redovni postupak.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva