:

:

TV Most

Foto: Facebook/Leposavić portal

clock

Novembar 04, 2021   20:32

0

162

Todić: Izgadnjom putne infrastrukture težimo ka boljim uslovima za život na selu

Predsednik opštine Leposavić Zoran Todić sa saradnicima obišao je danas radove na rekonstrukciji i asfaltiranju putnog pravca u selu Majdevo, koji ovo selo povezuje sa putnim pravcem Leposavić - Stanuloviće. Sredstva za realizaciju ovog projekta obezbeđena su iz opštinskog budžeta za 2021. godinu.

Ovom prilikom predsednik Todić razgovarao je sa meštanima ovog sela i istakao posvećenost lokalne samouprave u stvaranju boljih uslova za život svih stanovnika naše opštine, objavljeno je na fesbuk profilu Leposavić portal.

„Kao što smo više puta do sada spomenuli maksimalno se trudimo da u skladu sa našim mogućnostima obezbedimo bolju putnu infrastrukturu za sve naše stanovnike. Naša opština ima veliki broj sela, od kojih su mnoga planinska i udaljena, predanim radom težimo ka tome da asfaltni put dođe do svakog sela i time bismo uspešno rešili višedecenjske probleme naših meštana. U saradnji sa državom Srbijom, Vladom Republike Srbije i Kancelarijom za Kosovo i Metohiju cilj nam je da stvorimo što kvalitetnije uslove meštanima opštine Leposavić koji žive na selu, sa ciljem razvoja naših sela i obezbeđivanju održivog ostanka i opstanka“, rekao je Todić.

Meštani sela Majdevo izrazili su veliku zahvalnost opštinskom rukovodstvu na realizaciji ovog, za njih veoma značajnog projekta koji je osnovni preduslov za dalji život, razvoj i opstanak ovog sela.

U prethodnom periodu asfaltirani su putni pravci u selu Beluće, deonica puta ka zaseoku Milosavljevići, kao i u selu Dren do zaseoka Dimitrijevići.

 

Тодић: Изгадњом путне инфраструктуре тежимо ка бољим условима за живот на селу Председник општине Лепосавић Зоран...

Posted by Leposavic Portal on Thursday, November 4, 2021

Izvor: TV Most, Leposavić portal

KiMTodićasfaltiranjeMajdevo
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva