:

:

TV Most

clock

Septembar 26, 2020   18:53

0

122

Trener iz Leposavića šef stručnog štaba finskog drugoligaša

Fudbalski trener Marko Milunović iz Leposavića od danas je preuzeo mesto šefa stručnog štaba finskog drugoligaša Kajanija, piše Mocart sport, prenosi Kosovo onlajn.

Milunović (32) je rođen je i odrastao u Leposaviću, gde je počeo da trenira fudbal u FK Ibar. Nakon toga karijeru je nastavio u FK Bane iz Raške.

Tokom studiranja na Fakultetu za Sport i fizičko vaspitanje, počeo je da se bavi trenerskim poslom u Kosmetu iz Leposavića, gde je tri godine radio sa mlađim kategorijama.

Radio je kao sportski komentator na RTK 2 kanalu u Prištini, koji program emituje na srpskom jeziku.

U Finsku je stigao u martu 2017. godine, a u Kajaniju radi od oktobra 2018,  kao prvi asistent trenera.

Od danas je prvi trener ekipe.

“Ušao sam u treću godinu rada kao asistent. Zbog slabijih rezultata ekipe, u poslednjih par utakmica, uprava kluba je odlučila da promeni trenera, a da na njegovo mesto postavi moju malenkost. U Finskoj sam tri i po godine godine. Trenutno smo na tri boda od zone ispadanja i glavni cilj je da se ostane u ligi. Već danas očekuje nas bitan meč protiv MiPa-e, jednog od konkurenata u borbi za opstanak. Verujem da ćemo uspeti da se obezbedimo", rekao je Milunović za Mocart sport.

Kako je potvrdio na poziciji prvog trenera ostaće do kraja sezone, a od postignutih rezultata zavisiće dalji angažman.

"Ukoliko ispunimo zadatke koji su postavljeni saradnja će se nastaviti. Radujem se novom izazovu i nadam se dobrim rezultatima", rekao je Milunović.

Izvor: Kosovo onlajn

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva