:

:

TV Most

Foto: Sputnik

clock

Jun 18, 2020   10:15

0

199

U Budvi i dalje tenzije: Carević i Radović došli na posao, zgrada opštine u haosu

Nakon incidenata i hapšenja, pa oslobađanja u sredu, predsednik Opštine Budva Marko Carević i predsednik SO Budva, Krsto Radović došli su jutros na posao.

Carević je po ulasku u kancelariju seo u fotelju predsednika Opštine i pozvao na pribranost građane i zaposlene koji su se okupili ispred zgrade.

Podgorička TVCG prenela je da je jutros došlo da manjih tenzija i koškanja, ali da je trenutna situacija mirna.

Do incidenta je umalo došlo jutros između vršioca dužnosti predsednika Opštine Budva Vladimira Bulatovića i odbornika DF-a Đorđija Vujovića.

Incident je sprečen efikasnom reakcijom privatnog obezbeđenja i policije.

Carević je u kancelariji zajedno sa Vladimirom Bulatovićem i Snežanom Kuč, koji su ranije izabrani na čelne funkcije budvanske opštine, koja je prethodno tesnom većinom smenila Carevića i Radovića.

Tesnu većinu za smenu Carevića i Radovića napravile su stranke i pojedinci koji su se okupile oko vladajuće stranke na državnom nivou - DPS.

Portal lokalne RTV Budva javlja da su na posao došli i zaposleni, ali i da je zgrada opštine u haosu, da se svuda nalazi otpad.

Zgradu Opštine i danas obezbeđuju brojni pripadnici policije, a zamenik komandira Centra bezbednosti Rade Krunić je, kako se navodi, nakon koškanja pozvao zaposlene da uđu na svoja radna mesta.

Izvor: Танјуг

Crna GoraSO Budva
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva