:

:

TV Most

Foto: Kosovo Online

clock

Oktobar 16, 2019   13:16

0

688

Umesto kod Basare, kosovski specijalci najpre upali u stan porodice Stanković

Pripadnici specijalne jedinice kosovske policije koji su jutros izveli akciju hapšenja policijskog službenika R.B. u Severnoj Mitrovici, upali su najpre u stan porodice Stanković, u istoj zgradi.

Kako saznaju novinari Kosova Onlajn, policajci su bez ikakvog upozorenja razbili metalna ulazna vrata i naoružani upali u spavaću sobu, gde je osim bračnog para Stanković bio i njihov maloletni sin.

Prema rečima Bojane Stanković, pripadnici Kosovske policije su u oko 6 sati upali u stan i najpre pitali da li su oni Stankovići, a odmah zatim i glavu porodice Mirka izveli iz sobe. Bojana je, kako kaže, ostala sama u sobi sa detetom, a na vratima je stajao jedan od policajaca koji su upali u stan.

„Izveli su supruga i pitali gde živi komšija kojeg su tražili i otišli su sprat iznad. Ja sam izašla u pidžami, tresla sam se i plakala. Zagrlila sam supruga, jer sam pomislila da nešto nije u redu sa njim. Policajci su se opet vratili kod nas, a ja sam ih upitala: ’Šta hoćete opet?’ Tada je jedan od njih počeo da viče i govorio je „Pa gde živi, reci gde živi!“, našta sam im odgovorila gore negde, jer stvarno ne znam gde čovek tačno živi“, rekla je za Kosovo Onlajn Bojana Stanković.

Ona dodaje da je u njihov stan upalo desetak naoružanih i maskiranih policajaca za koje veruje da su Albanci.

„Bili su maskirani, imali su šlemove na glavi, maske i oružje. Mislim da ih je bilo desetak. Ovaj koji je ostao mene da čuva je bio bez maske“, kaže Bojana i dodaje da se uplašila da joj nisu odveli dete, jer u mraku i panici nije mogla da ga pronađe.

„Ja sam se uplašila za svoje dete i panično sam pitala gde mi je sin, a on je lampom uperio u krevet i rekao da je tu i da budem tiha. Pitao me je da li imamo još dece, a ja sam odgovorila da imam samo jednog sina“, kaže za naš portal vidno uznemirena Bojana Stanković.

Zbog pretrpljenog stresa, kako je rekla, zatražila je medicinsku pomoć i da je dobila određenu terapiju. Pita se ko će im nadoknaditi štetu zbog demoliranja ulaznih vrata, koja ne mogu da se zatvore.

Izvor: Kosovo online

KiMupad ROSU

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva