:

:

TV Most

clock

Februar 26, 2024   15:21

0

135

Uručene zahvalnice učesnicima projekta ,,Obradujmo vaše vršnjake na Kosovu i Metohiji"

Predsednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Banja Luke Milorad Arlov  u OŠ „Branko Ćopić“ uručio je 12 zahvalnica Odbora direktorima osnovnih i srednjih škola banjalučeke regije za učešće u humanitarnoj akciji "Obradujmo Vaše vršnjake na Kosovu i Metohiji" u 2023.godini.

Arlov se zahvalio učenicima, direktorima i nastavnicima koji su na predlog Odbora u jesen 2023.godine pokrenuli humanitarne akcije uz podršku Ministarstva prosvete i kulture Republike Srpske za srpsku decu na Kosovu i Metohiji.

Direktorica Osnovne škole „Branko Ćopić“ iz Banja Luke, Branka Špirić zahvalila se Odboru u ime svih direktora i dodala da je bilo zadovoljstvo učestvovati u humanoj akciji za  Kosovo i Metohiju.

Predložila je da se, u saradnji sa Odborom, organizuje humanitarni koncert na kome bi učestovale učenice škole iz Banja Luke.

Direktor Srednje tehničke škole iz Banja Luke Vladimir Kuvalja izjavio je da će u maju ove godine opet organizovati humanitarnu sportsku manifestaciju u Banja Luci  i posvetiti je srpskoj deci na Kosmetu

Direktori škola su izrazili želju da posete Kosovo i Metohiju.

Arlov je pozvao sve humane ljude. organizacije i institucija u Republici Srpskoj pomognu humanitarne projekte Odbora namenjene deci i mladima sa poteškoćama u razvoju, srpskoj deci i višečlanim porodicama na Kosovu i Metohiji putem žiro računa 5551000046740485 kod Nove banke.

Izvor: TV Most; Foto: Odbor za pomoć KiM

Obradujmo Vaše vršnjake na Kosovu i MetohijiKiMArlovzahvalnice
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva