:

:

TV Most

clock

Decembar 28, 2020   21:25

0

198

Vaterpolisti Zvezde i Radničkog u finalu Kupa Srbije

Vaterpolisti Crvene zvezde plasirali su se večeras u finale Kupa Srbija, pošto su u polufinalu pobedili Partizan 9:7 (2:3, 2:2, 1:3, 2:1) na bazenu "Milan Gale Muškatirović".

 

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Gavril Subotić sa šest golova, dok je među crno-belima najbolji bio Andrej Barać sa četiri gola.

Partizan je pružio dobar otpor favoritu. Sredinom druge četvrtine je bilo 4:4. Do poluvremena je Zvezda povela golom raspoloženog Subotića. U trećoj četvrtini je sve bilo rešeno serijom 3:0 za crveno-bele.

U poslednjem delu je Partizan smanjio na 8:6 ali je tačku na dileme oko pobednika stavio Kasum. U samom finišu Partizan je ublažio poraz.

Radnički rival Zvezdi za Kup Srbije

Radnički je drugi finalista Kupa Srbije, u utorak u 18 će igrati protiv Crvene zvezde. Izuzetna je bila utakmica sa Novim Beogradom.

Posle 6 minuta Novi Beograd je vodio 4:0, tek u finišu prve četvrtine je pogodio Strahinja Rašović junak pobede.

U drugih osam minuta nestala je odbrana Novog Beograda. Radnički je za četiri minita postigao četiri gola za 5:4, a do kraja poluvremena još četiri za 9:6.

Poslednji trzaj Novi Beograd je imao kada je smanjio na 10:8. Sjajni Rašović je sa dva gola rešio pitanje pobednika. U poslednjih osam minuta Radnički je trošio vreme, Novi Beograd pokušavao da nešto učini ali bez uspeha. Potpuno zaslužen trijumf Kragujevčana.

Izvor: Танјуг

vaterpoloKup Srbije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva