:

:

TV Most

Foto: Mondo

clock

Jun 23, 2022   18:16

0

159

VJT: SUK će obaviti razgovore sa Stefanovićem i Hrkalovićevom

Više javno tužilaštvo je saopštilo da će po njihovom nalogu Sektor untrašnje kontrole MUP-a obaviti razgovore sa Nebojšom Stefanovićem i Dijanom Hrkalović u svojstvu građana.

Razgovor će, kažu, biti obavljen zbog prikupljanja informacija i obaveštenja radi odgovarajućih provera navoda bivše državne sekretarke Dijane Hrkalović,

Oni su pozvani da iznesu saznjanja radi ocene eventualnog postojanja elemenata krivičnih dela iz nadležnosti VJT-a u Beogradu, dok u pogledu eventualnog postojanja elemenata krivičnih dela protiv službene dužnosti izvršenih od strane Hrkalovićeve ili Stefanovića, isključivu nadležnost ima Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Po nalogu VJT, SUK će prikupiti i druge informacije, obaviti potrebne razgovore i pribaviti obaveštenja koja su potrebna u cilju utvrđivanja ima li elemenata nekog krivičnog dela koje je iz nadležnosti VJT u Beogradu.

Nalog SUK-u prvenstveno se odnosi na proveru navoda Hrkalović u vezi sa postupanjem načelnika Odeljenja za borbu protiv droga Slobodana Milenkovića.

Izvor: T a n j u g

Dijana HrkalovićNebojša StefanovićMUPViše javno tužilaštvo
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva