:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Januar 21, 2019   21:51

0

199

Vladanka Malović pozvala na osudu nasilja opozicije

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS)   pozvala je nadležne organe i institucije da neodložno i nedvosmisleno osude svakodnevno nasilje pristalica opozicionog Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, Vuka jeremića i boška Obradovića.

"Pitam predstavnike svih nadležnih organa i institucija šta treba da se dogodi da bi se njihova visočanstva oglasila i nedvosmisleno osudila svakodnevno nasilje predstavnika Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza", navela je Malovićeva u saopštenju za javnost.

„Da li je, uvažena gospodo, iz svih oblasti društvenog života, vama onako baš po meri kada predstavnici ovog istog saveza predsednika Srbije nazivaju Adolfom Hitlerom, kao što je to večeras uradio Sergej Trifunović, ili kada na najbolesniji način prete njegovoj maloletnoj ćerki? Da li je, uvažena gospodo, koji se borite za poštovanje Ustava, zakona… vama simpatično kada predstavnici ovog saveza pozivaju da se predsednica Vlade siluje, ili kada predsednicu Skupštine fizički napadaju i nazivaju ‘fuksom’!“, upitala je Vladanka Malović.

„Da li je svima vama, dušebrižnicima, koji se toliko brinete za poštovanja ludskih prava, normalno kada se novinarke prebijaju i nazivaju ‘kurvetinama’ od strane, gle čuda, predstavnika istog tog saveza. Po kojim vi to merilima ocenjujete ko zaslužuje vašu pažnju i reakciju da bude zaštićen, i otkad se to, uvažena gospodo, oni koji fizički ugrožavaju, prete i psuju nečiju ‘pedersku majku’ izjednačavaju sa njihovim žrtvama i unapred aboliraju od svake sankcije“, istakla je zvaničnica SNS-a.

„Da li ste, uvažena gospodo, ogluveli ili oslepeli, pa ne čujete i ne vidite svakodnevne izlive nasilja i mržnje ili se baš toliko plašite ‘batine’ Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića“, zaključila je Vladanka Malović.

Izvor: Танјуг

SNSVladanka Malović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva