:

:

TV Most

clock

Novembar 29, 2023   12:30

0

68

Vučević: Pred nama sudbonosni izbori

Prvi na listi "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane" Miloš Vučević posetio je aktiviste i članove Mesnog odbora Gornji Voždovac i u razgovoru podsetio na važnost predstojećih izbora i zahvalio prisutnima na marljivom i predanom radu, kao i na zalaganjima da Srbija ide napred.

Vučević je još jednom naglasio da su sudbonosni izbori pred nama i da je zato važno da su svaki dan sa građanima, da objasne da se na izborima odlučuje o sudbini Srbije i našeg naroda, ma gde živeo.

"Na izborima ćemo glasati o tome da li će Srbija da se vrati u period pre 2012. godine i da bukvalno sve što smo zajednički stvarali poništimo i uništimo, ili ćemo nastaviti putem sigurne budućnosti, nastaviti da razvijamo Srbiju“, pojasnio je Vučević, a saopštila Srpska napredna stranka.

Prema Vučevićevim rečima, Srbija ima pravo na budućnost i baš zbog toga u pobede, u pobede za Srbiju, u pobede za naš narod, u pobede za našu budućnost.

"Sudbonosni izbori, ali izbor je suštinski jednostavan i jedinstven, za listu “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”, jer Srbija ne sme da stane“, zaključio je Miloš Vučević.

Izvor: TV Most, saopštenje

VučevićizboriSrbija ne sme da stane
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva