:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

April 27, 2024   18:03

0

39

Vučević : U Novom Sadu će pobediti volja građana

Ministar odbrane i mandatar za sastav nove vlade Srbije Miloš Vučević potpisao je podršku gradskoj listi Srpske narodne stranke u Novom Sadu i tom prilikom rekao da će u tom gradu pobediti volja naroda.

,,Vodićemo pozitivnu kampanju, pokazaćemo da su nama građani prvi i najvažniji i da ovo što radimo u gradu ne radimo da bismo se takmičili u nekim brojevima nego da bi građani bolje živeli. Kada pričamo da se u gradu prave tri nova mosta, ne radimo to da bi to bili novi simboli Novog Sada, iako će sigurno to postati, nego te mostove koje sad akcentujem gradimo da bi upravo ljudi brže i sigurnije dolazili na posao i u školu, ali i da bi se što pre vratili svojim domovima i kućama. To je pozitivna politika koju ćemo da vodimo", kazao je Vučević.

Dodao je i da su u Novom Sadu kandidovani ugledni ljudi, najbolji u svojim profesijama, pre svega, profesor doktor Vesna Turkulov, ka o i da je siguran da većina Novosađana ne želi da se vrati u prošlost i da, kakvi god da budu rezultati izbora, biće priznati iste večeri.

Srpska napredna stranka u Novom Sadu izlazi u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije, Partijom ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera, Zdravom Srbijom, Srpskom radikalnom strankom, Pokretom socijalista i Zavetnicima.

Izvor: T a n j u g; foto: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva