:

:

TV Most

Foto: Instagram ,,budućnostsrbijeav

clock

Maj 02, 2024   18:30

0

42

Vučić: Čestitam novoj vladi, borite se snažnije nego ikada za svoju zemlju i narod

Predsednik Aleksandar Vučić čestitao je na izboru ministrima u novoj Vladi Srbije i od njih zatražio da se bore snažnije nego ikada za svoju zemlju i svoj narod.

,,Pred nama su veliki i teški zadaci i zato je važno da imamo srpsku vladu koja će da zastupa srpske interese", napisao je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Predsednik je dodao da veruje da će Vlada Srbije umeti da zadrži kurs Srbije koja je nezavisna, suverena, ozbiljna i odgovorna zemlja, koja štiti svoje državne i nacionalne interese.

Dodik: Snažna, ekonomski i politički stabilna Srbija garantuje sigurnu budućnost 

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik takođe je čestitao Vučeviću izbor za predsednika Vlade. 

,,Uveren sam da snažna, ekonomski i politički stabilna Srbija garantuje sigurnu budućnost za sve građane", napisao je Dodik na Iksu (Tviteru).

Mandić: Nema sumnje da ćete raditi na izgradnji najboljih odnosa sa zemljama u regionu

Čestitku na izboru za premijera Vučeviću je uputio i predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić.

,,Nemam sumnje da ćete Vi i Vlada na čijem ste čelu dati svoj potpuni doprinos daljem ekonomskom i društvenom razvoju Republike Srbije, kao i da ćete raditi na izgradnji najboljih odnosa sa zemljama u regionu", istakao je Mandić na Iksu (Tviteru). 

Juhas uputio čestitke novoj Vladi Srbije

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Balint Juhas  poželeo je  premijeru Srbije Milošu Vučeviću i svim članovima Vlade puno uspeha u radu i izrazio uverenje da će nova Vlada nastaviti politiku ekonomskog osnaživanja, društvenog napretka i očuvanja integriteta Srbije. 

„Skupština AP Vojvodine spremna je da, u skladu sa svojim nadležnostima, sa puno elana doprinese daljoj saradnji i ostvarenju postavljenih ciljeva nove Vlade, a u zajedničkom interesu svih građana Republike Srbije“, istakao je predsednik Juhas, saopšteno je iz Skupštine Vojvodine. 

Juhas je u Narodnoj skupštini prisustvovao izboru Vlade Srbije i polaganju zakletve predsednika i članova Vlade.

Izvor: Instagram profili ,,budućnostsrbijeav

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva