:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

April 10, 2020   10:01

0

204

Vučić čestitao Uskrs po Gregorijanskom kalendaru

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas uskršnju čestitku beogradskom nadbiskupu  Stanislavu Hočevaru i svim hrišćanskim vernicima koji Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

 

„Vama i svim hrišćanskim vernicima koji danas slave Usrks, upućujem najsrdačnije i iskrene čestitke sa željom da vam ovaj radosni praznik donese svako dobro od Boga.
 
U ovim teškim vremenima velikih iskušenja za ceo svet, hrišćanska zajednica dočekuje svoj veliki praznik u razdvojenim domovima, bez svojih najbližih, dok su neki izgubili članove porodice i bliske prijatelje. 
 
Zato Vama lično i svim vernicima koji danas slave Uskrs, želim da ovo vreme samoće iskoriste kako bi se okrenuli unutrašnjim neprolaznim vrednostima i molitvama za sve one koji nisu više sa nama, kako bismo svi zajedno u dobrom duhu zajedništva i sloge i u ovoj nevolji sa nadom dočekali Uskrs uz najbolje želje za mir, ozdravljenje i duhovno blagostanje“, kaže se u čestitki predsednika Vučića.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Aleksandar VučićHočevarUskrsčestitka
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva