:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Maj 15, 2021   19:49

0

174

Vučić: Marjanović obeležio epohu naše muzike

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća porodici Đorđa Marjanovića.

 

"Izuzetno me je pogodila vest o smrti Đorđa Marjanovića, pevača koji je svojim jedinstvenim scenskim nastupom obeležio jednu od najlepših epoha naše muzike. Njegovi brojni hitovi se i danas pamte, a svestrana umetnička ličnost upečatljivo ostaje u sećanju mnogih generacija."

"Izražavam najdublje saučešće porodici, kolegama i poštovaocima njegove muzike", navodi se u telegramu saučešća predsednika Vučića.

Telegram saučešća Maje Gojković

Potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković uputila je danas telegram saučešća povodom smrti našeg velikog muzičara Đorđa Marjanovića, u kojem je navela:

"Sa velikom tugom primila sam vest o smrti legende naše muzičke scene. U ovom tužnom trenutku, u ime Ministarstva kulture i informisanja i svoje lično ime izražavam iskreno saučešće.

Pamtićemo ga kao velikog muzičara, koji je uvek plenio pozitivnom energijom, osmehom i vedrinom na sceni. Tokom svoje karijere, duge više od pola veka ostavio je brojne hitove koji će ostati u sećanju generacijama koje su sa njima odrastale. 'Zvižduk u osam', 'Plavo u plavom', 'Stidljiva serenada', su samo neke od bezvremenih pesama po kojima ćemo ga večno pamtiti."

Brnabić izrazila saučešće povodom smrti Đorđa Marjanovića

Premijerka Srbije Ana Brnabić izrazila je danas saučešće povodom smrti muzičara Đorđa Marjanovića porodici i prijateljima.

"Izražavam najiskrenije saučešće porodici i prijateljima Đorđa Marjanovića, legendarnog pevača koji je obeležio jednu epohu naše muzičke scene. Njegove pesme ostaće u trajnom sećanju. Neka mu je večna slava", napisala je Brnabić na Tviteru.

Đorđe Marjanović preminuo je danas u 90-oj godini od poslednica zaraze koronavirusom.

Izvor: T a n j u g

Đorđe MarjanovićAleksandar VučićMaja Gojkovićtelegram saučešća
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva