:

:

TV Most

clock

Februar 26, 2021   14:00

0

150

Vučić: Naš odgovor će biti strpljivost i trpeljivost

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas komentarišući stav Prištine i poruke iz Brisela i Vasingtona oko KiM da oni samo žele da Srbija prizna tzv.Kosovo, a da će naš odgovor na sve to biti strpljivost i trpeljivost.

On je tako odgovorio i na pitanje može li se status Kosova rešiti na relacziji Priština, Brisel i Vašington bez Beograda,

„Videćemo šta će da kažu za Vašingtonski sporazum. Vidim da im se ne sviđa. Jedino što bi želeli je da Srbija prizna Kosovo. Ako misle da je to realno moguće - blago njima. Mi ne mislimo tako“, kazao je on.

Vučić je ukazao da su se neki čudili i kritikovali kada je rekao „vi radite svoj posao, mi ćemo svoj“, te poručio da on nije, za razliku ranijih vlasti, izašao sa „jakim“ saopštenjima kao 2004.kada su izdali narod, kada su se lomili krstovi, spaljivale crkve na Kosovu, a da ništa nije prduzeto.

„Bolje da pustimo da oni pokazuju nervozu, a mi ćemo da nastavimo da se bavimo jačanjem naše privrede“, podvukao je on.

Vučić je rekao da bez Beograda mogu da organizuju možda jedino pokušaj smene vlasti, kao što su pokušali, kako je rekao, na najgluplji mogući način na ulici, silom, pa nije uspelo.

Izvor: Танјуг

KiMVučićdijalog Beograda i Prištine
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva