:

:

TV Most

Foto: RTV

clock

Avgust 20, 2023   10:29

0

86

Vučić zahvalio srpskim atletičarima u Budimpešti što brane boje Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio se danas srpskim atletičarima koji učestvuju na Svetskom prvenstvu u atletici u Budimpešti što brane boje naše zemlje.

Tokom razgovora sa atletičarima, Vučić je rekao da su Mađari napravili prelepo novi stadion za atletiku i da bi voleo da smo i mi to uradili.

"Problem je u održavanju ovoga što smo uradili. Moramo da nađemo neka rešenja za budućnost. Tražimo najmodernije svetske kompanije da nam pomognu da vodimo stadione koje smo napravili, jer ne dolazi u obzir da to ostavimo na upravljanje lokalnim samoupravama. To bi bila katastrofa. Imamo problem i sa održavanjem tribina", rekao je Vučić.

U razgovoru sa atletičarima, pored predsednika Vučića, bio je i ministar sporta Zoran Gajić, ministar finansija Sinaša Mali, predsednik Srpskog atletskog saveza (SAS) Veselin Jevresimović, direktor SAS-a Slobodan Branković, dok su od sportista bili Ivana Vuleta, Armin Sinančević, Asmir Kolašinac i drugi.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić susreo se predsednicom Mađarske Katalin Novak na ceremoniji otvaranja Svetskog prvenstva u atletici. On je tim povodom na svom instqagram nalogu napisao da je sa Novak razgovarao o velikim budućim projektima na kojima dve zemlje mogu zajedno da rade.

Izvor: TV Most, T a n j u g; Foto: RTV

VučićMađarskaatletičari
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva