:

:

TV Most

clock

Septembar 21, 2023   16:58

0

338

Vujičić: Opozicija danas potpisala izdaju

"U danu kada će se predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, obratiti Generalnoj Skupštini UN, gde će izneti činjenice i istinu o teškom životu našeg naroda na KiM i našoj borbi za očuvanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta, kao i poštovanju svih principa međunarodnog prava jedne male, ponosne i nezavisne Srbije, u kome će ostaviti  pečat  državnika koji odgovornom i hrabrom politikom, nastoji da postavi drugačije temelje budućnosti i odnosa prema Srbiji, u kojoj će srpska deca na KiM imati bezbrižno detinjstvo, u kojoj će mir, a ne bodljikave žice obezbeđivati srpske svetinje i da pokuša da zaustavi krug nesreće, istoriju muke, stradanja, na današnji dan za Srbiju važan u Beogradu opozicija potpisuje sramni "Dogovor za pobedu" gde  je na lažima protesta "Srbija protiv nasilja " u stvari  "Dogovor za rušenje Vučića, dogovor za priznanje KiM i dogovor za pljačku Srbije, izjavila je narodna poslanica sa KiM Danijela Vujičić.

"Ova bedna kolona odreda, "skloni Vučića, rasparčaj Srbiju "danas kada nam je više nego potrebna sloga i jedinstvo, gde podrškom našem predsedniku u UN branimo našu  Srbiju i naš narod, opozicija je na čelo stavila šta misli o Srbiji", saopštila je Vujičić.

"Ona nije srpski narod oni su dijagnoza", ocenila je Vujičić. 

Kako je navela, "mi leka za njih imamo. Pobediće slobodna a ne plaćenička, nezavisna i celovita a ne rasparčana, ekonomski jaka a ne opljačkana Srbija".

"Srbija na čelu sa našim predsednikom je Srbija koja je data narodu na upravljanje i koji će danas videti one u Beogradu koji su potpisali izdaju. Opozicijo, navodno srpska, danas ste stavili potpis i pečat na "Dogovor" priznanja KiM", zaključila je Vujičić.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMVučićVujičić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva