:

:

TV Most

clock

Septembar 24, 2022   18:34

0

88

Vulin: Nećemo prestati da tražimo pravdu za našu decu

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da Srbija, dok je vodi predsednik Aleksandar Vučić, neće prestati da traži pravdu za pobijenu srpsku decu, reagujući na kritike predsednika Hrvatske Zorana Milanovića povodom izjave predsednika Vučića o srpskoj deci stradaloj na Petrovačkoj cesti.

"Zato što je hrvatska politika prema Srbima mešavina kompleksa i loših namera, između hrvatske levice i desnice nema nikakve razlike kada je u pitanju odnos prema Srbiji i srpskim žrtvama. Kada se Milanović pred veteranima hvalio bliskim rođacima pripadnicima ustaškog pokreta, bio je iskren, baš kao što iskreno mrzi i Vučića i Srbiju.

Reći da je "to sa pobijenom srpskom decom, postalo nepodnošljivo gadljivo", može da kaže samo ustaša.

Dok Vučić vodi Srbiju, nećemo prestati da tražimo pravdu za našu pobijenu decu, nama su ona vredna istine i pravde, a ustaše neka nastave da prete blokiranjem ulaska Srbije u Evropsku uniju i neka se drže svog obećanja, da bar jednom urade nešto dobro za Srbiju. Evropska unija u kojoj odlučuju ustaše nije mesto za Srbiju", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, reagujući na sramne navode predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da je Vučićevo pominjanje pobijene srpske dece na Petrovačkoj cesti od strane hrvatskih pilota postalo "nepodnošljivo gadljivo",saopšteno je iz MUP-a.

Izvor: T a n j u g

VučićVulinMilanovićPetrovačka cesta
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva