:

:

TV Most

clock

Avgust 14, 2023   19:12

0

87

Zadržavanja na graničnim prelazima do 120 minuta

Prema informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima u Srbiji čeka se najviše 120 minuta, saopštilo je danas JP Putevi Srbije.

Najviše se čeka na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, gde su zadržavanja za putnička motorna vozila 120 minuta, dok su na graničnom prelazu Horgoš 2, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila 60 minuta.

Na graničnim prelazima Batrovci i Šid, zadržavanja za putnička motorna vozila na izlazu su 60 minuta, na Gradini se na izlazu čeka 50 minuta, dok se na GP Preševo, na izlazu, čeka 20 minuta, a na ulazu 30 minuta.

Na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu i ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 20 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

U saopštenju se navodi i da su u toku radovi na rehabilitaciji desne kolovozne trake auto-puta E-75, petlja Nova Pazova - petlja Novi Banovci - petlja Batajnica, zbog čega će do 16. avgusta do 7 časova biti izmenjen režim saobraćaja.

Kako je navedeno zbog radova je u smeru ka Beogradu za saobraćaj zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom u smeru kretanja, kao i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera, dok se u smeru ka Novom Sadu saobraćaj odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

U toku su i radovi na popravci pločastog propusta u Goričanima (Samaili) na putu Čačak - Goričani, pa će se do 22. septembra saobraćaj odvijati uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Kokin Brod - Pribojska Banja trenutno se radi na sanaciji klizišta, pa će se do 1. oktobra saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Izvor: T a n j u g

granični prelazisaobraćaj
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva