:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Jun 21, 2020   20:05

0

169

Zagreva se atmosfera u izbornom štabu SNS

Neposredno pred zatvaranje birališta u izborni štab SNS počeli su da stižu visoki partijski funkcioneri i koalicioni partneri SNS.

Posle lidera naprednjaka Alekdandra Vučića, koji je među prvima, pre 19 sati, došao u sedište stranke na Novom Beogradu, stigao je član Predsedništva SNS i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Pola sata pre zatvaranja birališta na "zborno mesto" došao je i član Glavnog odbora SNS i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

U izborni štab liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" došao je i Dragomir Karić iz Pokreta snaga Srbije, koalicionog partnera SNS.

Od visokih funkcionera SNS, tu su i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović, ministar sporta Vanja Udovičić, predsednik Izvršnog odbora Darko Glišić.

Brnabić i Vulin u izbornom štabu naprednjaka

Predsednica Vlade Srbije i članica SNS Ana Brnabić došla je posle 20 sati u izborni štab liste Alekdandar Vučić - Za našu decu, gde će sačekati preliminarne rezultate današnjih izbora.

U centralu naprednjaka neposredno posle zatvaranja birališta stigao je i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, čija je stranka u koaliciji sa SNS učestvovala na ovim izborima.

Prve rezultate izbora u sedištu SNS sačekaće i ministar finansija Siniša Mali, član Glavnog odbora SNS Milena Ivanović, direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak, bivši ministar kulture Ivan Tasovac.

U sedištu naprednjaka poštuju se sve epidemiološke mere, a ministri i funkcioneri ili dolaze sa maskama, ili ih uzimaju na ulazu u stranku.

Izbornu noć u štabu SNS prati veliki broj medijskih ekipa.

Izvor: T a n j u g

SNSizborni štabAleksandar VučićMarko Đurić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva