:

:

TV Most

Foto: TASS

clock

April 13, 2022   17:23

0

140

Zaharova: Rusija i Ukrajina nastavljaju onlajn pregovore

Ruska i ukrajinska strana nastavljaju pregovore o rešavanju situacije u Ukrajini u onlajn formatu, izjavila je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

„Rusko-ukrajinski pregovori o sporazumu o rešavanju situacije u Ukrajini se nastavljaju i vode se u onlajn formatu“, rekla je Zaharova na brifingu, prenosi RIA Novosti.

Prema njenim rečima, ukrajinska delegacija „usmerava napore ne na postizanje sporazuma, već na odugovlačenje pregovora“.

Ništa neće sprečiti ispunjenje ciljeva u Ukrajini

Ništa neće sprečiti ispunjenje ciljeva i zadataka specijalne operacije Ruske Federacije u Ukrajini, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Kako je rekla Zaharova, ni snabdevanje Kijeva oružjem zapadnih zemalja, ni zastrašivanje neće odvratiti Rusiju od ispunjenja ciljeva i zadataka u Ukrajini, prenosi agencija RIA Novosti.

"Želim još jednom da potvrdim, nikakvo snabdevanje Kijeva zapadnim oružjem, nikakve terorističke metode ratovanja ukrajinskih oružanih grupa, uključujući zastrašivanje, propagandu, lažiranje, dezinformacije, pretnje, ništa neće ometati ispunjenje ciljeva i zadataka koje je iznelo rukovodstvo Ruske Federacije," poručila je Zaharova na brifingu.

Izvor: T a n j u g

Marija ZaharovaRusijaUkrajina
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva