:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Oktobar 11, 2018   8:20

0

217

Liga nacija: Srbija protiv Crne Gore u Podgorici

Utakmica C Lige nacija između Crne Gore i Srbije igra se danas od 20.45 u Podgorici.

Reprezentativac Srbije Antionio Rukavina izjavio je da očekuje više od fudbala, ali isključivo na terenu na planu motivacije i velikog rivaliteta dve selekcije.

Jedan od najiskusnijih srpskih reprezentativaca dodao je da meč u Podgorici nikako ne može da se uporedi sa gostovanjima u Zagrebu i Elbasanu.

"Pokušavamo da budemo optimisti, idemo na pobedu u dve bitne utakmice u gostima. Protiv Crne Gore je možda i više od fudbala, igrali smo slične utakmice i imamo iskustva. Naravno, ne bih predstojeći meč upoređivao sa Hrvatskom ili Albanijom, to je bilo politički na višem nivou", rekao je Rukavina novinarima na aerodromu Nikola Tesla pred put u Podgoricu.

Rukavina ističe da su "orlovi" spremni za veliki duel sa Crnogorcima.

"I Tadić je rekao da smo bukvalno ista država. Fudbalski će biti više od igre, možda više grubosti, ali spremni smo na sve", poručuje desni bek Astane.

Rukavina ističe da će nedostajati povređeni kapiten Aleksandar Kolarov i zamenik Nemanja Matić.

Prema njegovim rečima ne treba obraćati previše pažnje na objavu Matića na Instagramu da će ga "Srbija ponovo izdati".

Vezista Nemanja Maksimović naglašava da je odsustvo Kolarova i Matića peh za Srbiju, ali da svi u nacionalnom timu imaju kvalitet da ih nadomeste.

"Ko god da je na terenu, Lukić, ja ili bilo drugi spreman je da preuzme rizik i donese pobedu Srbiji. Očekujem da nas Crna Gora "čeka" i igra na kontre, imaju brze igrače. Dobro nas poznaju, ali mislim da je kvalitet na našoj strani", zaključio je Maksimović.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva