TV Most - Ukradeno vozilo Doma zdravlja u Goraždevcu
Vesti
Ukradeno vozilo Doma zdravlja u Goraždevcu

11:55, 15.07.2018

|

Izvor: Radio Goraždevac

Samo tri dana nakon što je u Peći uhapšena veća organizovana kriminalna grupa osumnjičena za krađe i pljačke, u Goraždevcu se desila nova.
ilustracija

Jedino vozilo koje je Dom zdravlja u Goraždevcu imao na raspolaganju ukradeno je tokom protekle večeri. Ovo je bilo sanitetsko vozilo koje je služilo za transport pacijenata do Kosovske Mitrovice ali i obilazak povratničkih sredina i monahinja u Manastiru Pećka Patrijaršija.


 


Policija Kosova je na licu measta izvršila uviđaj i započela istragu.


 


Sanitet Doma zdravlja je četvrto vozilo koje je ukradeno u Goraždevcu u poslednjih šest meseci. Pored u poslednje vreme kradena je stoka, pokućstvo alat, motorne testere, kazani za pečenje rakije…


 


Pre samo tri dana Policija Kosova navela je u saopštenju dostavljenom Radiju Goraždevac da je  uhapsila organizovanu grupu lopova. Prema saznanjima radio Goraždevca ta grupa je pljačkala i u povratničkim sredinama ali i u Goraždevcu.


 


U kući osumnjičenih su pronađeni i oduzeti materijalni dokazi, stoka i vozila koja su korišćena za činjenje krivičnog dela.


 


Grupa je pljačkala u nekoliko gradova i sela na Kosovu navodi se u saopštenju policije Kosova dostavljenog radio Goraždevcu. Pet lica je uhapšeno za organizovanje dok je troje uhapšeno zbog otkupa ukradenih stvari navodi se u saopštenju policije.


 


Četvorici uhapšenih je određen pritvor od mesec dana.

<< Nazad
Vesti TV Most

Pretraga po datumu

Copyright© TV Most

By Kale Design