:

:

TV Most

clock

Maj 25, 2023   14:32

0

63

Brnabić: Mi ne želimo podele, potrebno je jedinstvo

Mi ne želimo podele u društvu i to je najvažnija današnja poruka, istakla je danas u parlamentu predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i pozvala sve na jedinstvo.

"U ovoj zemlji ne postoje slobodni i potčinjeni, nego ljudi koji različito misle i svi su slobodni, mi smo slobodarski narod", poručila je premijerka u skupštini  zaključujući raspavu o prvoj tački dnevnog reda.

Ona je građane pozvala na sutrašnji skup "Srbija nade", ali i na skup "Protiv nasilja" koji se organizuje u subotu.

"Nadam se da ćete pozdraviti sve skupove na koje građani žele da dođu i u svoje ime želim da kazem da su svi dobrodošli i na skup Protiv nasilja u subotu",  istakla je premijerka.

"Želim da ih pozovem da dođu i u petak da pokažemo da postoji Srbija nade i da postoje stvari iznad politike i da su u ovoj zemlji svi jednaki", poručila je premijerka", dodala je Brnabić.

Ona je rekla i da je skupštinska rasprava o bezbednosnoj situaciji u zemlji posle dva masovna ubistva bila možda najvažnija do sada, i poručila da u takvoj situaciji poslednje što treba su podele i vređanje velikog dela građana.

"Ne možete da delite ljude na elitu i sendvičare, lepe i ružne slobodne i zarobljene, to nije u redu", istakla je premijerka ogovarajući na izlaganja nekih opozicionih poslanika.

Ona je izrazila uverenje da će razum preovladati i da kao u svakoj demokratskoj državi treba sesti za sto i razgovarati.

Izvor: T a n j u g

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva