:

:

TV Most

clock

Mart 02, 2021   9:29

0

180

Čestitka ministra odbrane povodom Dana Vojnomedicinske akademije

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović čestitao je 2. mart - Dan Vojnomedicinske akademije svim pripadnicima Vojnomedicinske akademije.

Stefanović je istakao da su generacije i generacije vojnih medicinara utkale u Vojnomedicinsku akademiju naporni rad i nesebično zalaganje za zdravlje našeg naroda.

"Sledeći njihov primer, vi činite da je Vojnomedicinska akademija i danas jedna od najeminentnijih zdravstvenih ustanova, kako u zemlji, tako i u celom svetu. Ustanova u koju naši građani imaju bezgranično poverenje, čijim lekarima, medicinskim sestrama i drugim zaposlenima veruju", ocenio je Stefanović, a saopštilo Ministarstvo odbrane Srbije.

Ministar je naglasio da je VMA to poverenje naroda i u prethodnoj godini zaslužila neumornim angažovanjem u borbi protiv kovida, ali i u borbi za zdravlje svih nekovid pacijenata.

"U želji da i dalje budete najbolji u svom poslu i nastavite da doprinosite jačanju zdravlja, ne samo pripadnika sistema odbrane, već svih građana naše Srbije, čestitam vam praznik“, naveo je Stefanović u čestitki.

Izvor: Танјуг

StefanovićDan Vojnomedicinske akademije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva