:

:

TV Most

clock

Jul 26, 2021   18:40

0

30

Crna Gora uvodi potvrdu o vakcinaciju, da li se menjaju uslovi za ulazak turista

Crna Gora će dobiti Nacionalnu digitalnu kovid potvrdu koja treba da bude u upotrebi od petka, 30. jula. Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije Budva, kaže za RTS da to ne menja uslove za turiste i da državljani Srbije u Crnu Goru mogu i dalje ulaziti samo sa ličnom kartom.

Maja Liješević je, govoreći u Beogradskoj hronici, rekla da poslednjih dana simbolično raste broj pozitivnih u Crnoj Gori.

Broj novozaraženih je u stabilnim granicama, pa je Crna Gora i dalje na listi zemalja zelene zone, dodaje direktorka TO Budva.

Kada je reč o najavi da će od petka u Crnoj Gori biti uvedena nacionalna digitalna kovid potvrda, Maja Liješević je rekla da ona "ne opterećuje" građane iz celog regiona, uključujući i državljane Srbije.

Oni mogu u Crnu Goru da uđu samo sa ličnom kartom, bez pi-si-ar testa, potvrde o vakcinaciji, antigenskog testa.

Liješevićeva podseća da je od prošlog petka u Crnoj Gori zabranjen rad diskoteka i noćnih klubova, dok je dozvoljena muzika na otvorenom - u baštama kafića, restorana, hotela.

"Mera se odnosi samo na diskoteke i noćne klubove i važi do 2. avgusta i biće na snazi do petka, očekujemo da od petka bude liberalizovana, očekujemo da se vrate i diskoteke i noćni klubovi", istakla je direktorka TO Budva.

Dodala je da nema nikakvih ograničenja za one koji su smešteni u hotelima, a nisu vakcinisani.

Izvor: RTS

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?