:

:

TV Most

clock

Jun 13, 2023   18:26

0

85

Defile malih maturanata u Leposaviću kraći nego prethodnih godina

Maturanti Osnovne škole "Leposavić", uprkos situaciji u kojoj se nalazi stanovništvo i iznanadnom nestanku električne energije na severu Kosova, odlučili su da prodefiluju ulicom do hrama Svetog Vasilija Ostroškog, što je nešto kraći put nego ranijih godina, kada su šetali kroz centar Leposavića do Centra za kulturu. 

Ispred škole, devojčice odevene u predivne toalete, i dečake kod kojih su uglavnom dominirale bele košulje, ispratio je veliki broj građana, rodbine i prijatelja.

Učenicima sa svim peticama dodeljene su Vukove diplome i skromni pokloni.

Oni su se na kraju defilea fotografisali ispred hrama, a zabavu će nastaviti u školskim prostorijama. 

Kako je rekla direktorka škole Silvana Magovčević, ovo je 71. generacija maturanata koja se istakla po mnogo čemu lepom.

"Drago mi je da su me izabrali za đaka generacije. Smatram da sam svojim radom to zaslužila, ali i dalje sam pod utiskom da ne mogu sve da ispričam šta mi je na umu. Ne postoji reč koja bi mogla da opiše koliko sam srećna. Ovo me podstiče da nastavim u tom pravcu, da se bavim onim što me zanima i što volim i da se bavim sobom na prvom mestu. Jako sam ponosna na sebe. Samo naporan rad, talenat je pet odsto, 95 odsto je naporan rad", poručila je Nešović.

Izvor: Kosovo Onlajn

Leposavićmaturantidefile
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva