:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Januar 07, 2019   20:33

0

181

Đorđević proveo Božić u društvu najstarijih sugrađana

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević danas je, kao i prethodne godine, najradosniji hrišćanski praznik Božić proveo s najstarijim sugrađanima u Gerontološkom centru Doma „Voždovac“.

„Želeo sam da i ovaj Božić provedem u društvu naših najstarijih sugrađana, s kojima sam proveo i novogodišnju noć. Uvek je mi zadovoljstvo da se družim sa njima i odigram partiju šaha ili domina“, rekao je Đorđević.

Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, on je istakao da će Vlada Srbije nastaviti da vodi brigu o najstarijima i da će se truditi da svake godine materijalno poboljša položaj svih građana, a naročito penzionera.

„Verujem da bolji dani čekaju naše najstarije, jer smo kao Vlada i Ministarstvo obećali da ćemo se brinuti o njima, kao i o ostalim građanima Srbije, i verujem da ako nastavimo da radimo marljivo, uslovi života naših građanja biće još bolji“, naglasio je ministar.

On je još jednom čestitao Božić svim građanima, a korisnicima Gerontološkog centra Doma „Voždovac“ koje je posetio, poželeo da zdravlje nastavi dobro da ih služi i da još mnogo godina provedu tako nasmejani i uvek spremni za druženje, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Танјуг

Đorđevićgerontološki centar
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva