:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Januar 15, 2022   18:13

0

87

Đurić: Ishod referenduma odraziće se na naš položaj i ugled

Kao predstavnik Srbije u SAD osećam odgovornost da obavestim građane u Srbiji o nedvosmislenoj činjenici da će se ishod sutrašnjeg referenduma u značajnoj meri odraziti na ugled i položaj naše zemlje u delu međunarodne zajednice, naveo je potpredsednik GO SNS i ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

"Uspeh sutrašnjeg referenduma poslao bi snažnu poruku o posvećenosti Srbije idealu nezavisnog pravosuđa, a neuspeh istog bio bi opravdano ili neopravdano tumačen kao odsustvo posvećenosti našeg društva reformama i evropskim vrednostima, te verovatno postao novi izgovor političkim krugovima u Evropi koji se protive daljem proširenju Evropske unije i našu zemlju izlažu različitim vidovima pritiska. Pozivam sve građane Srbije, a kao potpredsednik GO SNS posebno i srpske naprednjake, da izađu na republički referendum 16. januara i glasaju "DA", napisao je on na Tviteru.

"Dovoljno vam je, dragi sugrađani i sunarodnici, da vidite ko je sve protiv, i da se prisetite sutra da su oni koji nas pozivaju da na referendumu glasamo za, svojim rezultatima tokom godina itekako zaslužili naše poverenje po ovom pitanju. Živela Srbija"! poručio je Đurić.

Izvor: T a n j u g

Đurićreferendum
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva