:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Januar 26, 2021   19:03

0

27

Đurić na Vidovdanskom samitu lidera srpske dijaspore

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić predstavio je danas prioritete te misije, posebno izrazivši spremnost za intenziviranje saradnje sa dijasporom, koja, kaže, predstavlja generator znanja, veština i kontakata koje treba staviti u funkciju predstavljanja Srbije novoj administraciji i poslovnom svetu.

Đurić je učestvujući na drugom virtuelnom skupu srpskih organizacija i uticajnih pojedinaca iz Amerike "Vidovdanski samit lidera srpske dijaspore - Horizont 2050", osim potrebe zajedničkog delovanja Ambasade i istaknutih predstavnika dijaspore, istakao i da je neophodno intenzivno angažovanje počasnih konzula Srbije u SAD u predstavljanju i zaštiti interesa zemlje.

On je naglasio i da saradnja treba da bude dvosmerna, te da će Ambasada u svakom trenutku predstavljati otvoreni kanal za komunikaciju i saradnju sa maticom.

Učesnici samita su se saglasili o neophodnosti jedinstvenog nastupa i delovanja u cilju maksimiziranja kapaciteta za osnaživanje društveno-političkog uticaja srpskog korpusa u SAD.

“Vidovdanski samit lidera srpske dijaspore - Horizont 2050” je skup koji se održava sa ciljem formiranja tzv. ujedinjene platforme nove srpske dijaspore i svih njenih organizacija, inicijativa i uticajnih pojedinaca u SAD, a u cilju zajedničkog delovanja.

Izvor: Танјуг

ĐurićSADdijaspora
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?