:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

April 24, 2020   17:42

0

184

Đurić: Obradović bi po svaku cenu da nanese političku štetu

Jedina politika lidera opozicione stranke Dveri Boška Obradovića jeste nastojanje da se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću po svaku cenu i najbezočnijim lažima nanese politička šteta, ocenio je danas potredsednik vladajuće Srpske narodne stranke Marko Ðurić.

U saopštenju za javnost, on je istakao da ni Obradović ni njegovi “saradnici u laži” iz Saveza za Srbiju, nemaju čemu da se nadaju dok god "srpski narod čvrsto stoji iza državotvorne politike koju oličavaju Vučić i Srpska napredna stranka".

“Godinama Obradović u lažnoj brizi za Kosovo i Metohiju upozorava na nepostojeće urote i izdaje, a zapravo za sve to vreme Srbija permanentno jača svoj uticaj u južnoj pokrajini i uspešno preokreće trendove u meĐunarodnoj politici kada je reč o poštovanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta naše zemlje”, naveo je Ðurić, koji je i direktor Kancelarije Vlade Srbije za KiM.

"Obradović se i dalje nada da će na vlast doći motornom testerom, a ne glasačkim listićem, meĐutim to se neće dogoditi, a on je i dalje slobodan da na izborima pokaže kolika je njegova stvarna politička težina i ugled u narodu”, zaključio je Ðurić.

Izvor: Танјуг

SNSMarko ĐurićObradovićVučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva