:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Januar 09, 2020   10:43

0

180

Đurić: Tadiću su i odnosi sa Hrvatskom prilika za napad na Vučića

Boris Tadić čak i u srpsko-hrvatskim odnosima vidi priliku da napadne predsednika Aleksandra Vučića, kaže potpredsednik SNS Marko Đurić i poručuje da Tadićev zaključak da Srbi i Hrvati treba da bolje sarađuju načelno ispravan, ali da počiva na pogrešnoj premisi da su Srbi i Srbija krivi, što, dodaje, nije tako.

 

"Prirodna je ljubav Borisa Tadića sa hrvatskim političarima koji Srbiju nazivaju šakom jada, jer Tadić je tokom svog predsedničkog mandata u Srbiji stvorio jad i bedu", naveo je Đurić u saopštenju povodom Tadićevih kritika na račun Vučića i navoda da je na čelo Hrvatske došao čovek koji Vučića naziva onim što on u stvari jeste.

Đurić navodi da Tadić čak i u srpsko-hrvatskim odnosima u kojima, kaže, nebrojeni mrtvi i planine kostiju svedoče o tome ko je dželat a ko žrtva, vidi priliku da napadne predsednika Aleksandra Vučića.

"Govori li o Tadiću išta bolje od ovoga? Ali, i u tome se ogleda prezir Borisa Tadića prema Srbiji i građanima Srbije koji mu nisu dozvolili da na račun budućnosti naše dece doživotno sanja svoj predsednički san", poručuje Đurić.

Tadić i njegovi hrvatski domaćini, rekao je Đurić, isto misle o Srbima i Srbiji, i zato njihova uzajamna naklonost nije nikakvo iznenađenje.

Izvor: T a n j u g

Marko ĐurićBoris Tadić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva