:

:

TV Most

Foto: ilustracija

clock

April 03, 2019   15:06

0

208

Eksplozija na gradilištu u Rakiti

Na gradilištu u selu Rakita, gde su nastavljeni radovi na izgradnji mini-hidroelektrane, dogodila se eksplozija. Povređenih nema, saznaje RTS u policiji.

Kako RTS nezvanično saznaje, auspuh bagera bio je napunjen barutom i ručno pravljenim gelerima, koji je jutros eksplodirao.

Radnici sa gradilišta koji su bili tu, kažu da je Milorad Jovanović samo čudom ostao nepovređen, saopštilo je Nacionalno udruženje malih hidroelektrana.

"Bilo je strašno, snažna eksplozija me je gotovo pokosila, od detonacije još uvek ne mogu dobro da čujem, jer mi i dalje bubnji u ušima. Prvo se čula jaka detonacija, a onda je počela da leti kiša gelera oko mene, legao sam na zemlju i srećom nije me pogodio nijedan", ispričao je Jovanović. 

On i kolega mašinista su jutros vizuelno pregledali bager, jer nije bio u funkciji tokom zime, sačekali su da se zagreje kako bi ga prevezli preko ulice. U tom momentu Milorad Jovanović je krenuo do magacina koji se nalazi preko puta, gde ga je zadesila detonacija, navodi se u saopštenju.  

Uviđaj je u toku i zvanične informacije biće saopštene sutra ujutru.

Izvor: RTS

eksplozija u Rakitimini hidroelektrane
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva