:

:

TV Most

clock

Novembar 10, 2023   10:01

0

81

Er Srbija od danas leti do Porta

Er Srbija je danas letom JU566 uspostavila direktnu liniju do Porta. 

Do drugog najvećeg grada u Portugaliji, srpska nacionalna avio-kompanija leteće dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, tokom cele godine. 

"Uvereni smo da će Porto biti jedna od naših najtraženijih destinacija u Evropi i da će putnici uživati u tom predivnom gradu koliko i u letu do njega”, izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije. 

Prvi put u istoriji Er Srbije, poleteli smo za Porto, rekao je Rupić i dodao da je Porto od Beograda udaljen oko 2.400 kilometara, a tu razdaljinu avioni Er Srbije tipa erbas A319 i A320 prelete za nešto manje od tri i po sata. 

Uvođenjem direktnih letova do Porta smeštenog na severu Portugala, Er Srbija će preko Beograda omogućiti dobre konekcije do mnogih gradova u svojoj mreži, kao što su Atina, Budimpešta, Kopenhagen, Ankara, Istanbul, Larnaka, Ljubljana, Oslo, Bukurešt, Prag, Solun, Skoplje, Sofija, Podgorica, Beč, Zagreb i drugi.

Pored Lisabona i Porta, srpska nacionalna avio-kompanija je tokom 2023. godine u svoju mrežu destinacija uvela više od 20 novih gradova. 

Posebno veliko interesovanje među novim destinacijama izazvao je Čikago, treća prekookeanska destinacija Er Srbije, a druga u Severnoj Americi, navodi ta kompanija.

Izvor: T a n j u g

Er SrbijaPorto
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva