:

:

TV Most

Foto: TV Most; Foto: TV Most

clock

Mart 22, 2024   13:34

0

164

Humanitarna fondacija ,,Majda Milivojević'' iz Kragujevca donirala sanitetski materijal KBC-u u Kosovskoj Mitrovici

Fondacija “Majda Milivojević“ iz Kragujevca u okviru svoje humanitarne posete KBC-u Kosovska Mitrovica, donirala je  sanitetski  material. Ovo nije prvi put da Fondacija pomaže narodu na Kosovu.

Humanitarna fondacija "Majda Milivojević" iz Kragujevca je osnovana sa ciljem, ne samo da pomogne socijalno ugroženim kategorijama stanovništva, već je usmerena i na osetljive kategorije kojima je pomoć neophodna, donirala je danas KBC-u u Kosovskoj Mitrovici sanitetski materijal. 

"Jako sam srećna što sam danas u KBC-u Kosovska Mitrovica. U pitanju je donacija sanitetskog materijala, infuzioni rastvori, igle, špricevi, hidrofilna vata, povidon jod... Nadam se da ćemo pomoći pacijentima", rekla je za TV Most Majda Milivojević, direktorica fondacije.

"Po drugi put KBC dobija donaciju od Fondacije "Majda Milivojević". Današnja donacija je u vidu sanitetskog materijala, koji nam je jako potreban, neophodan, posebno zbog  loše situacije sa nabavkom sanitetskog materijala i lekova. Jako smo zahvalni i svaka vrsta pomoći nam je neophodna. Zahvaljujemo se fondaciji još jednom, što misle na nas", istakla je Ivana Stoisavljević, glavna sestra KBC Kosovska Mitrovica.

Oni su dodali da na ovaj način žele da pozovu i druge aktere društva da se pokažu na delu i svako u domenima svojih mogućnosti pomogne u ovoj borbi. 

Izvor: TV Most

KBC Kosovska Mitrovicadonacija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva