:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Jul 08, 2023   12:26

0

225

Humanitarni koncert za Nenada Janićevića u Štrpcu

U znak podrške i pomoći Nenadu Janićeviću iz Gotovuše kome je potrebna transplantacija bubrega, glumac Milan Vasić organizovao je humanitarni koncert u Domu kulture u Štrpcu. I pored lošeg vremena poseta je bila izvanredna.

Nakon Humanitarnog bazara u Domu kulture u Štrpcu, organizovan je i koncert namenjen prikupljanju sredstava za lečenje i transplantaciju bubrega trideseddevetogodišnjem Nenadu Janićeviću iz sela Gotovuša.

Koncertu je sinoć prisustvovavao Nenad sa porodicom.

"Drago mi je da sam inicirao da se ovaj koncert napravi. Ali ne bi ovo bilo ovako bez ove publike koja ima srce. Ovo je dobra poruka za nas: Ima dobrih ljudi!", rekao je za TV Most organizator humanitarnog koncerta, glumac Milan Vasić.

On je naglasio da su uvek njega zvali da negde učestvuje na nekom humanitarnom događaju, a sada mu je srce puno jer je on taj koji ovo organizovao da se pomogne Nenadu.

"Ja sam iskoristio sebe da pomognem našem bratu Nenadu. Srce mi je puno. Ja sam mesec dana ovde, snimam neku emisiju o lepotama Šar-planine i mislim da je ovo i za mene jedan pečat da sam nešto lepo i korisno u životu napravio", ističe Vasić.

"Uzbuđen sam. Veliko hvala svima što su došli. Veliku zahvalnost dugujem gradonačelniku opštine Štrpce. Posebnu zahvalnost dugujem našem glumcu, našem bratu, velikom čoveku Milanu Vasiću", rekao je Nenad Janićević.

"Srećna sam i uzbuđena što su ljudi došli u ovolikom broju. Hvala im na svemu. Ovde su svi pokazali koliko su uz nas, koliko se bore sa nama, dali su nam ogromnu podršku i sada smo još jači", naglasila je Danijela Janićević.

Sala u Domu kulture "Sveti Sava" u Štrpcu bila je prepuna, a pored Sirinićana koncertu su prisustvovali i gosti iz centralnog Kosova.

"Došao sam ja iz Babinog Mosta i moji prijatelji iz Gračanice, Lapljeg Sela, Gušterice, iz svih krajeva centralnog Kosova, zato što mislim da je ovaj povod takav da treba svi da se okupimo i usrećimo jednu porodicu", kaže za TV Most Goran Dančetović.

Nenadu Janićeviću iz Gotovuše kod Štrpca potrebna je transplantacija bubrega u Belorusiji. Operacija, sa ostalim troškovima, košta 100.000 evra.

Pomoć Nenadu Janićeviću može biti uplaćen i preko fondacije "Budi human", na dinarski, odnosno devizni račun ili slanjem SMS poruke 1511 na broj 3030.

Sredstva su mu potrebna za pripremne preglede, testiranja, transplatanciju, terapije i analize, lekove i suplemente, kontrolne preglede nakon transplatacije, prevođenje medicinske dokumentacije, kao i za troškove puta i smeštaja tokom lečenja. Budimo humani za Nenada!

Izvor: TV Most

Nenad Janićevićhumanitarni koncertŠtrpceMilan Vasić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva